ČLANOVI SAVJETA MLADIH

MILJENKO BULAŠ, predsjednik

Životopis
Rođen sam u Vukovaru 1988. Osnovnu i srednju školu završavam u gradu Zaprešiću. Petogodišnji studij politologije završio sam na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti 2014. godine. Nakon stručnog osposobljavanja u Državnom uredu za središnju javnu nabavu, 2016. osnivam vlastitu tvrtku Mediteranija j.d.o.o.

U međuvremenu, bio sam član Savjeta mladih Zagrebačke županije 2011.-2012. i član Savjeta mladih Grada Zaprešića 2014.-2017. Godine 2016. izabran sam za potpredsjednika Koordinacije savjeta mladih Republike Hrvatske.

U prosincu 2017. godine, izabran sam za predsjednika Savjeta mladih Grada Zaprešića.

Zamjenica: Maja Račić

ANAMARIJA JUROŠ, potpredsjednica

Životopis
Anamarija Juroš je zaposlenica Centra za mladež Zaprešić.

Po zanimanju je magistrica socijalnog rada i magistrica socijalne politke. Ima dugogodišnje iskustvo rada s mladima na projektima volonterskog menadžmenta te informiranja i savjetovanja u lokalnoj zajednici.

Tijekom rada u centru sudjelovala je i u izradi Lokalnog plana djelovanja za mlade grada Zaprešića za razdoblje od 2015. do 2020. godine.

Zamjenica: Vendi Keserica

AUGUSTIN MUTAK, član

Životopis
Augustin Mutak magistrirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Trenutno je zaposlen za londonsku tvrtku Advance, za koju provodi psihometrijske analize.

Bio je na dvomjesečnoj praksi na Sveučilištu Oxford. Polaznik je Junior Researcher Programmea (JRP) u kohorti 2017./18 te je JRP-ov Finance Officer.

Bivši je predsjednik Udruge studenata grada Zaprešića i bivši voditelj Istraživačke sekcije Kluba studenata psihologije “STUP”.

Zamjenik: Daniel Martinović

GABRIJELA JURIŠIĆ, član

Životopis
Gabrijela Jurišić, rođena 12.06.1995 u Zagrebu. Živim u Zaprešiću gdje sam završila i srednju školu za Hotelijersko-turističkog tehničara. Trenutno sam na studiju Sigurnosti i zaštite na Veleučilištu u Karlovcu.

U Savjetu mladih predstavljam taekwondo klub Zaprešić, u kojem sam se, uz školovanje, bavila trinaest godina profesionalno taekwondo-om i ostvarila mnoge rezultate u seniorskoj konkurenciji na državnoj (viceprvakinja Hrvatske) i međunarodnoj razini, koji su bili popraćeni kategorizacijama i stipendijama sportaša. U istoimenom klubu, četiri sam godine bila i trenerica mlađim dobnim skupinama.

Član sam zaprešićkog HDZ-a.

Zamjenica: Matea Uremović

KARLO KOVAČ, član

Životopis

Karlo Kovač, rođen u travnju 1997. godine, cijeli svoj život živi u Zaprešiću i ponosni je Zaprešćan.

Na Hrvatskim studijima završio je preddiplomski studij povijesti i komunikologije, smjer odnosa s javnošću te trenutno završava 5. godinu diplomskog studija povijesti.

Aktivan je član lokalne zajednice i zagovornik politike za mlade te sudjeluje u radu Koordinacije Savjeta mladih Republike Hrvatske. Trenutno radi na lokalnoj Televiziji Zapad.

Zamjenik: Ivor Kos

MARIJA PETREKOVIĆ, član

Životopis
Sadržaj u pripremi…
Zamjenica: Ana Ljubičić

MARKO BOROŠAK, član

Životopis
Sadržaj u pripremi…
Zamjenica: Antonija Šunc
Savjet mladih Zaprešić